Connect with us
Publicitate

Economic

În pofida pandemiei, IT-iștii de la Zitec, prezenți și în Brașov, și-au majorat afacerile cu 50% în 2020, la 10,5 milioane de euro.

Avatar

Publicat

pe

Dezvoltatorul de soluţii şi servicii de transformare digitală Zitec a înregistrat în 2020 o cifră de afaceri de 10,5 milioane de euro, în creştere cu 50% comparativ cu anul precedent.

Conform unui comunicat remis, luni, AGERPRES, în ultimii zece ani, evoluţia companiei s-a menţinut pe un trend ascendent, raportând o rată medie anuală de creştere a afacerilor de 29%.

Pentru anul în curs, Zitec mizează pe dezvoltarea segmentelor de dezvoltare software, soluţii cloud şi e-commerce, aplicaţii de mobil şi soluţii blockchain, web design şi digital marketing. Pe lângă aceste direcţii, compania va investi în continuare în dezvoltarea produselor proprii – Regista şi Mirro.io, menite să susţină companiile private, cât şi instituţiile publice în procesele lor de transformare digitală.

Publicitate

Pe tot parcursul anului 2020, Zitec a continuat dezvoltarea proiectelor pentru clienţi din Europa şi SUA, ajutându-i să-şi eficientizeze activitatea şi să reducă impactul pandemiei asupra business-urilor lor. Printre aceştia se numără clienţi din diverse industrii, renumiţi la nivel naţional şi internaţional, precum: Sameday, ST Microelectronics, Flanco, eMAG, PayU, Credit Europe Bank, iELM sau Startarium.

Compania a raportat rezultate foarte bune şi pe segmentele de soluţii software personalizate şi soluţii cloud, dezvoltate atât de Microsoft cât şi de Google, înregistrând o creştere de 300% în 2020 şi atingând valoarea de 2 milioane euro. Creşterea a fost susţinută de proiectele derulate pentru clienţii din portofoliul companiei, precum Decathlon, Sameday, Flanco, Vivre, 7Card, Teilor sau Adore Me.

Publicitate

Conform sursei citate, Regista, lider de piaţă pe segmentul aplicaţiilor de registratură şi managementul documentelor în administraţia publică locală, a continuat anul trecut digitalizarea instituţiilor publice prin Caravana Regista, dar şi prin lansarea Ghidului esenţial pentru digitalizarea primăriei. Astfel, numărul clienţilor Regista a crescut cu peste 37%, soluţia generând afaceri totale de 750.000 euro. Până în prezent, aproximativ 600 de instituţii publice şi companii din toate judeţele ţării şi-au îmbunătăţit procesele de lucru şi au redus birocraţia folosind Regista. Aplicaţia are peste 12.000 de utilizatori la nivel naţional care au înregistrat de-a lungul timpului 11 milioane de documente.

Cel de-al doilea produs propriu din portofoliul Zitec, Mirro.io, ajută companiile să-şi construiască şi să-şi susţină o cultură orientată pe transparenţă, recunoaştere şi feedback continuu, fiind un instrument esenţial în dezvoltarea performanţei în cadrul organizaţiilor. Mirro încurajează alinierea membrilor echipei cu obiectivele companiei, iar prin modulele de administrare HR simplifică procesele de administrare de personal.

În prezent Mirro.io este folosit de clienţi din toată lumea, din ţări precum România, Canada, SUA, Noua Zeelandă, Australia, Franţa, Germania, Belgia, Ungaria, Turcia, Portugalia, Brazilia, Ecuador, Paraguay, Israel, Slovacia şi Estonia.

Publicitate

În ceea ce priveşte divizia de Digital Marketing, aceasta a înregistrat afaceri totale de 1,5 milioane euro, în creştere cu 100% faţă de anul anterior. De asemenea, divizia şi-a mărit echipa la 18 specialişti cu certificări Google Ads, Google Analytics şi Facebook Blueprint pentru a acoperi creşterea numărului de clienţi şi de proiecte.

Lider pe piaţa IT & Digital Marketing din România, cu birouri în Bucureşti şi Braşov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluţii de afaceri, servicii şi produse tehnologice personalizate, aplicaţii mobile, blockchain, precum şi servicii de digital marketing.

Zitec este una dintre puţinele companii româneşti certificată Google Cloud Premier Partner, Microsoft Application Development, Microsoft Gold Cloud Platform, Amazon AWS Technology Partner şi furnizor al platformei de soluţii e-commerce în cloud VTEX, precum şi Adobe Solution Bronze Partner.

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea
Publicitate
Publicitate

De Interes

>