Connect with us
Publicitate

Economic

În pofida pandemiei, angajările continuă. Brașovul are locuri de muncă disponibile cât Sibiu, Iași, Mureș și Bacău la un loc

Publicitate

Publicat

pe

În pofida pandemiei angajatorii brașoveni continuă să caute personal și în luna mai, iar numărul locurilor de muncă disponibile este îmbucurător pentru economica locală. Mai mult, numărul anunțurilor de angajare este cu mult peste ce oferă alte județe. La ora redactării articolului erau disponibile 1.159 prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea For­ţei de Muncă (AJOFM) Braşov. Comparativ, AJOFM Mureș are 406 locuri de muncă disponibile, AJOFM Sibiu 405, AJOFM Iași 328, iar AJOFM Bacău 40. La Covansa de pildă, AJOFM are doar 7 locuri de muncă disponibile.

Publicitate

Și pe platforma OLX.ro proporția se păstrează, în aprilie au fost listate 4.984 anunțuri de angajare în județul Brașov, potrivit reprezentanților companiei. Comparativ, pe aceeași platformă, în Sibiu au fost listate 1.612 anunțuri de angajare, în Iași 2.340 și în Mureș 980.

Locuri de muncă sunt disponibile în Bod, Braşov, Cărpiniş, Codlea, Cristian, Făgăraş și multe altele, lista completă o puteți găsi AICI. Cei interesaţi pot aplica pentru posturi diverse, de la ingineri la vânzători, programatori, agent service clienți, contabil, muncitor necalificat în diverse domenii, inginer mecanic, fierar betonist, dulgher, şofer și multe altele.

Printre companiile care caută cei mai mulți angajați se regăsesc nume precum germanii de la VARTA (300 locuri de muncă disponibile în Brașov detalii AICI, pentru tehnicieni detalii AICI),  Preh, Elektrobit, McDonalds, Lidl, RATBv și multe altele.

Publicitate

Lista completă a locurilor de muncă disponibile, precum și informații despre angajare le puteți găsi pe site-ul AJOFM AICI.

Datele de contact AJOFM Brașov sunt următoarele:

Adresa: Brașov, str. Lunga nr. 1A

Telefon: 0268 416419 sau 0268 411960 sau 0268 419081

Email: [email protected]

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes