Connect with us
Publicitate

Administrație

În plin proces cu Primăria, P&P vrea banii brașovenilor. Anunță demararea lucrărilor de aplicare a marcajelor rutiere în parcările cu plată

Publicat

pe

Deși se află într-un adevărat război cu Primăria Brașov, firma despre care Allen Coliban spunea că prăduiește banul public, anunță că, în calitate de concesionar al serviciului de amenajare, organizare și exploatare a parcărilor cu plată de pe domeniul public al Municipiului Brașov, va demara ample lucrări de execuție marcaje rutiere pe amplasamentul parcărilor.

„Lucrările sunt programate a începe din data de 6.08.2021, ora 22.00 și se vor realiza etapizat pe sectoare/zone ale municipiului Brașov, punctul de start fiind zona Livada Poștei, urmând ca în cel mai scurt timp să vă facem cunoscute viitoarele amplasamente în care se vor trasa marcajele rutiere.

În vederea diminuării la minim a disconfortului creat cetățenilor, lucrările se vor desfășura pe timp de noapte, iar pe perioada de execuție a lucrărilor, parcările publice cu plată vizate vor fi temporar închise.

Asigurăm populația că luăm toate și orice fel de măsuri pentru urgentarea lucrărilor cu respectarea standardelor de calitate impuse de astfel de lucrări.

Publicitate

Vă cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de închiderea temporară a sectoarelor de parcări afectate de lucralările de marcaj”, au transmis reprezentanții P&P SRL.

Conform datelor de la Ministerul Finanțelor, P&P SRL este deținută de Peter Tiberiu, partener de afaceri cu Iorgu Ganea (foto jos). Cei doi sunt co-acționari în mai multe firme din Brașov printre care și Kron Trans SRL, firma care a amenajat în 2017 fosta stație de telegondolă din Poiana Brașov în cabana care astăzi poartă numele de Yager Chalet. Iorgu Ganea este co-proprietarul operatorului feroviar de călători Regio Trans SRL, firmă care a fost ținta unei anchete DNA în 2015, anchetă care a dus la reținerea lui Ganea.

Iorgu Ganea Foto: Cacan.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes