Connect with us
Publicitate

Eveniment

În miez de noapte, drogat şi cu aproape 100 km/h pe străzile din Braşov

Publicat

pe

Un bărbat din Bucureşti a fost prins în miezul nopţii cu aproape 100 de km/h pe o stradă din Braşov. Mai mult, când poliţiştii l-au testat nu mică le-a fost surpinderea să vadă că acesta era şi drogat. 

Publicitate

Bărbatul de 31 de ani a fost oprit de poliţişti pe Calea Feldioarei în data de 10 august, la ora 3.15. acesta conducea cu o viteză de 97 km/h, pe un tronson de drum unde limita de viteză este de 60 km/h. În urma acestui fapt şoferul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

„Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv la amfetamină. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, a transmis IPJ Braşov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes