Connect with us

Fapt divers

În luna iubirii Vaios Optical aduce perechea perfectă împreună

Publicat

pe

Se poate citi iubirea în privire?

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, atunci da, cu siguranță. Ochii au abilitatea de a reflecta starea emoțională a unei persoane. Contactul vizual contează, iar durata lui este de asemenea importantă. 

Studiile realizate în ultimii 15 ani susțin că un bărbat evaluează o femeie ca fiind atrăgătoare în urma menținerii contactului vizual timp de 8.2 secunde, ceea ce a crescut șansele de „dragoste la prima vedere”. Când acest lucru devine imposibil, o posibilă cauză pot fii ochii obosiți. 2020 a fost un an dificil, în care am fost cu toții nevoiți să lucrăm mai mult din fața dispozitivelor digitale. Expunerea constantă la lumina albastră emisă de ecrane și monitoare poate cauza insomnii, dureri de cap și lipsă de concentrare. 

Vestea bună este că, oferta de Valentine’s Day a magazinului Vaios Optical pentru ochelari de protecție la lumina albastră emisă de ecranele digitale, este disponibilă și pentru utilizatorii din România.

Parte din frenezia lunii februarie, indiferent că sărbătorești Valentine’s Day sau Dragobetele, este reprezentată de oferirea unui cadou care să fie, după caz, creativ, romantic, imprevizibil, simbolic sau de utilitate. Dacă te preocupă în primul rând sănătatea partenerului, atunci poți opta pentru un cadou practic și fashion în același timp.

 

Pentru cei aflați în căutare de cadouri utile și care contribuie la menținerea sănătății, Vaios Optical lansează oferta limitată de Valentine’s Day prin care puteți achiziționa oricare 2 perechi de ochelari de protecție pentru ecrane și beneficiați de o reducere de 30%.

Reducerea se aplică automat în coșul de cumpărături. Cu fiecare achiziție cumpărătorii primesc gratuit o sacoșă textilă personalizată. 

Campania se desfășoară până la data de 14 Februarie 2021. Oferta presupune, de asemenea, livrarea gratuită, pentru orice comandă efectuată, indiferent de valoarea acesteia.

Comenzile pot fi achitate exclusiv online, pe website-ul vaiosoptical.com, prin diverse metode: Visa, Mastercard, Apple Pay, Amex sau Ideal, într-un mod securizat. Orice produs poate fi returnat în termen de 30 zile.

De ce ochelari de protecție împotriva luminii albastre? 

Suntem într-o continuă schimbare atât a noastră, cât și a ecosistemului în care trăim. Din acest motiv, este important ca stilul de viață și rutina zilnică să se adapteze nevoilor noastre pentru ca organismul să poată ține pasul cu aceste schimbări. În prezent, atât copiii cât și adulții petrec, în medie, mai mult de jumătate de zi în fața ecranelor. Acest stil de viață poate avea efecte negative pe termen mediu și lung.

“Chiar dacă pe mulți producători i-a speriat pandemia, noi am mers înainte cu magazinul online Vaios Optical pentru că știam că ceea ce avem de oferit face diferența în viața clienților noștri. Mai mult ca niciodată, telemunca înseamnă protecție suplimentară împotriva luminii albastre. Este o afacere mică, de familie, întâmpinăm diverse provocări, dar facem tot posibilul să livrăm produsele VO în cele mai bune condiții și să oferim o experiență plăcută utilizatorilor, indiferent de vârstă, regiune sau continent.” a menționat Vaios, unul dintre fondatorii VO Vaios Optical.

 

Despre VO Vaios Optical

VO VaiosOptical.com este un start-up olandez. Firma produce propriile modele de ochelari cu filtru de protecție împotriva luminii albastre emise de dispozitivele digitale (calculator, telefon, tabletă sau TV LCD). Toate produsele Vaios Optical includ protecție UV împotriva reflecției luminii ultraviolete, sunt conforme CE „Conformité Européenne”, iar lentilele respectă standardul BS EN ISO. 

www.vaiosoptical.com

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes