Connect with us
Publicitate

Administrație

În Februarie se decide soarta echipei de seniori a clubului de fotbal Corona. Allen Coliban: „Cred că există deja echipe în Brașov care sunt de tradiție și care reprezintă culorile orașului”

Publicat

pe

Publicitate

Primarul Braşovului, Allen Coliban, spune că în prima parte a lunii Februarie se va lua o decizie în privinţa echipei de seniori a clubului de fotbal Corona. Se va face o analiză pentru a vedea dacă merită sau nu ca municipalitatea să mai investească bani în această echipă. totodată, primarul spune că la Braşov există deja echipe care sunt de tradiţie.

„La fotbal vom avea de luat o decizie în luna februarie, dacă are sau nu are sens să investim bani publici într-o echipă care nu are foarte mulți suporteri și care a fost creată mai degrabă dintr-un orgoliu al fostului primar, sau ne oprim înainte să mai cheltuim sume însemnate din bugetul local.

Decizia aceasta va fi o decizie ce va avea și o dezbatere publică în spate, și am spus, va fi o decizie de luat în prima jumătate a lunii februarie până la reluarea campionatului. Tocmai pentru a putea face ordine și în acest aspect.

În paralel vom avea dezbateri și discuții cu privire la atribuirea brandului FC Brașov. Acest brand este al comunității. Vom alege și vom stabili cadrul prin care vom face această atribuire astfel încât brandul FC Brașov să revină și să fie al comunității.”, a spus primarul Braşovului Allen Coliban.

Publicitate

„Din punctul meu de vedere, avem nevoie de pepinieră, avem nevoie de structuri și de echipe la nivel de juniori și de copii. La nivel de seniori cred că există deja echipe în Brașov care sunt de tradiție și care reprezintă culorile orașului.”, a mai spus Allen Coliban.

 

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes