Connect with us
Publicitate

Social

În doar 3 zile, aproape 1.800 de bătrâni nevoiaşi din Braşov au primit tichetele „Dar din suflet pentru seniori”, în valoare de 150 de lei

Publicat

pe

Publicitate

Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei municipiului Braşov a distribuit, în primele trei zile ale campaniei „Dar din suflet pentru seniori”, desfăşurată cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun, peste 1.700 de tichete sociale în valoare de 150 de lei.

Numărul tichetelor acordate până în prezent este semnificativ crescut faţă de al celor distribuite în întreaga campanie de dinainte de Sărbătorile de Paşte.

„Precizăm că, dacă în întreaga Campanie derulată cu ocazia Sărbătorilor de Paşte 2022 s-au distribuit un număr de 3.250 tichete sociale, în primele trei zile ale Campaniei prezente s-au distribuit deja un număr de 1.771 de tichete sociale – în prima zi 448, în a doua zi 595, iar în a treia zi 728 de tichete sociale”, a precizat DAS Braşov.

Beneficiarii sunt pensionarii care au domiciliul stabil în municipiul Braşov, au venituri de până la 1.700 lei/lună şi vârsta de minimum 63 ani femeile sau minimum 65 ani bărbaţii, împlinită până în data de 31 decembrie inclusiv.

Publicitate

„Campania se derulează până în data de 30 decembrie, astfel încât să permitem tuturor beneficiarilor să intre în posesia tichetelor la care au dreptul. Pentru persoanele nedeplasabile există posibilitatea ridicării tichetelor de către o altă persoană pe baza unei împuterniciri olografe (scrisă de mână). Luăm toate măsurile pentru a reduce la minimum timpul de aşteptare şi formarea cozilor. Am deschis ghişee suplimentare, am eliminate pauzele de dezinfecţie pentru asigurarea unui flux continuu, iar personalul DAS Braşov oferă consiliere şi îndrumare în completarea formularelor”, a mai precizat DAS Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes