Connect with us
Publicitate

Turism

În curând va începe construcția noului hotel de gheață de la Bâlea Lac. Tema din acest an este „Europa”

Publicat

pe

Publicitate

Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac va găzdui și în această iarnă turiști. După doi ani de pauză, din cauza pandemiei de Covid-19, compania care se ocupă de acest proiect a anunțat că în curând va începe construcția unuia dintre cele mai inedite locuri din cazare din lume.

Conform oradesibiu.ro, construcţia noului hotel va fi demarată doar atunci când stratul de zăpadă va fi suficient de consistent şi grosimea gheţii formată pe lacul Bâlea va depăşi 20 de centimetri. Odată inaugurată unitatea de cazare, pasionaţii de călătorie, adrenalină şi aer curat vor putea vizita cel mai nou Hotel de Gheaţă, unicul obiectiv de acest fel din Europa de Sud-Est.

Cel de-al şaisprezecelea sezon al Proiectului de Marketing Turistic „Hotel of Ice – Bâlea Lac” va avea ca temă Europa, astfel că fiecare cameră a viitorului hotel va purta numele unei capitale din Bătrânul Continent. Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac va găzdui un bar şi un restaurant, unde cei interesaţi vor putea consuma diverse mâncăruri sau băuturi, ce vor fi servite în diverse pahare si farfurii din gheaţă.

„Cel mai probabil, va fi o structură modulară, formată dintr-un hol central (unde va fi amenajat barul si vor fi amplasate mesele restaurantului), şi mai multe camere tip “igloo”, conectate între ele prin mici coridoare. În câteva zile, echipa de arhitecţi va finaliza munca de creaţie cu designul camerelor şi împreună vom stabili forma finală”, spune Arnold Klingeis iniţiatorul proiectului, citat de aceeași sursă.

Publicitate

Dacă condiţiile meteorologice vor fi favorabile, primii oaspeţi ai Hotelului de Gheaţă Bâlea Lac din sezonul 2022 – 2023 vor putea sosi în Ajunul Crăciunului. Alături de hotel va fi construită şi Biserica de Gheaţă la margina lacului Balea.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes