Connect with us
Publicitate

Economic

Immofinanz a vândut 4 terenuri în Braşov şi Galaţi cu 10 milioane de euro

Publicat

pe

Publicitate

Immofinanz a vândut în lunile iulie și august patru loturi de teren, cu o valoare de aproximativ 10 milioane de euro. Potrivit companiei, trei dintre aceste loturi sunt situate în Brașov, iar unul în Galați.

Printre proiectele aflate în derulare ale companiei în Romnia este modernizarea fostei clădiri Bucharest Financial Plaza, achiziționată în prima jumătate a acestui an cu 36 milioane de euro de la BCR, și redenumite myhive Victoriei. Oficialii companiei au transmis Economedia faptul că lucrările vor fi finalizate în 2024.

Alte proiecte curente ale companiei vizează clădirile myhive IRIDE | eighteen și myhive IRIDE | nineteen, care sunt deja renovate. În primăvara acestui an, clădirea myhive IRIDE | eighteen a fost închiriată în totalitate furnizorului de servicii medicale Provita, care va dezvolta aici un spital multidisciplinar cu o capacitate de 110 paturi și șapte săli de operație. Lansarea acestui spital este estimată pentru primul trimestru al anului 2022.

De asemenea, pe 1 iunie, compania a demarat un proces de renovare a centrului comercial VIVO! din Baia Mare. Lucrările sunt menite să atragă noi chiriași în portofoliu și acoperă o suprafață totală de peste 10.000 de metri pătrați, echivalentul unei treimi din suprafața închiriabilă a centrului VIVO! Baia Mare. Lucrările vor fi finalizate în ultimul trimestru al acestui an.

Publicitate

Potrivit ultimului raport de piață al companiei, investitorul austriac a înregistrat venituri totale din chirii în România de 11,2 milioane de euro.

De asemenea, în prima jumătate a acestui an, compania a vândut către maghiarii de la Indotek Group patru proprietăți din Varșovia, Polonia. Aceste clădiri au o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 45.300 mp, iar prețul de vânzare a fost de aproximativ 72,5 milioane de euro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes