Connect with us
Publicitate

Eveniment

Imagini revoltătoare surprinse în Gara Braşov. Un poliţişt loveşte cu bastonul doi oameni ai străzii pentru a-i ridica

Publicat

pe

Imagini revoltătoare surprinse în Gara din Braşov! Un polițist aflat în timpul serviciului a lovit cu bastonul doi oameni ai străzii care se adăposteau de frig pe o bancă. Agentul a vrut să îi alunge astfel din sala de așteptare. Acum este cercetat atât disciplinar cât şi penal, relatează stirileprotv.ro.

Un martor a surprins cu telefonul momentul în care un polițist vrea să alunge un om al străzii de pe o bancă pe care stătea întins și dormea. În imagini se vede cum agentul trage de el după care scoate bastonul și îl lovește. Polițistul continuă în aceeași manieră. Merge la următoarea bancă unde îl loveşte, tot cu bastonul, și pe celălalt sărman care stătea acolo.

Publicitate

Filmarea a ajuns însă în atenția şefilor poliţistului care fac cercetări în acest caz.

“La nivelul secţiei regionale de poliţie transporturi Braşov au fost demarate verificări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care a avut loc evenimentul, fiind declanşată cercetarea disciplinară a poliţistului.”, a spus Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al poliției Braşov:

În plus pe numele poliţistului a fost deschis şi un dosar penal pentru purtare abuzivă instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Publicitate

Un reportaj video, şi imaginile surprinse de martori le puteţi vedea pe stirileprotv.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes