Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Imaginea zilei. Un afacerist din Braşov tractează un Lamborghini… cu un alt Lamborghini

Publicat

pe

Publicitate

Mașini cu mulți cai-putere, afacere prosperă și o familie numeroasă, așa s-ar putea descrie în doar câteva cuvinte viața lui Călin Donca. Afaceristul din Brașov reușește să facă furori ori de câte ori se urcă la volanul bolizilor pe care-i deține. Recent, Călin Donca a mers la mare, unde a făcut o „băiețească”, în parcarea unui club de fițe. cancan.ro a prezentat imagini cu bijuteriile pe patru roți. 

La cei 37 de ani, marea pasiune a lui Călin Donca o reprezintă bolizii de lux. Milionarul are câte o mașină pentru fiecare ocazie și niciuna nu este o achiziție de neglijat. Cel mai valoros automobil pe care îl are a costat în jur de 380.000 de euro, iar întreaga colecție se ridică la o valoare totală de 2 milioane de dolari.

Zilele trecute, cancan.ro l-a întâlnit pe afaceristul din Brașov, pe litoralul românesc, unde a făcut furori cu bolizii pe care-i deține.

Ajuns în parcarea unui club de fițe din Mamaia, Călin Donca și-a aliniat cele două „jucării”: Lamborghini Urus și Lamborghini Aventador și le-a „predat” lecții de „șmecherie” prietenilor.

Publicitate

Preț de câteva minute bune afaceristul brașovean și băieții au vorbit, cel mai probabil, despre pasiunea lor comună, mașinile, și au petrecut o seară „chill”, fără nicio domnișoară prin preajmă.

Călin Donca a oferit, de altfel, și imaginea anului, la Mamaia: un Lamborghini care tractează… alt Lamborghini!

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes