Connect with us
Publicitate

Eveniment

IMAGINEA ZILEI / O fotografie ajunsă virală pe Facebook a produs isterie între internauţi şi „a pus pe jar” Poliţia

Publicat

pe

O imagine postată pe reţelele de socializare a ajuns foarte rapid virală şi a pus pe jar poliţiştii din Timişoara. În imaginea care a creeat o adevărată isterie se vede cum pe plafonul unui autoturism pare sa fie transportat, aşezat pe o pătură, învelit într-un cearşaf alb şi asigurat cu chingi, un… cadavru.

Publicitate

La început nu se ştia dacă a fost vorba despre o gluma proastă, o „lucrare de artă” destinată unei expoziţii sau chiar un corp uman, transmite opiniatimisoarei.ro.

Politistii au fost alertaţi de utilizatorii reţelei de socializare. „Având în vedere fotografia apărută în spațiul public, în care se observă că pe plafonul unui autoturism ar fi transportat trupul neînsuflețit al unei persoane, vă comunicăm faptul că polițiștii Municipiul Timișoara efectuează verificări în vederea identificării conducătorului auto, stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

În acest răstimp, pe pagina de trafic, timişorenii s-au înghesuit să facă glume de tot felul pe marginea surprinzatoarei apariţii, cei mai multi fiind convinşi ca totul este doar o farsă.

Publicitate

Într-un final misterul a fost elucidat. Este vorba de un exponat al celor mai nonconformişti artisti din Timisoara – Baraka. Aceştia şi-au transportat una dintre opere pe plafonul maşinii şi au atras astfel atenţia asupra faptului că pregătesc o expoziţie în scurtă vreme.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes