Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Imagine impresionantă! Brașov, Ploiești, București, Pitești, Curtea de Argeș și Râmnicu Vâlcea într-o singură poză

Publicat

pe

Brașov, Ploiești, București, Pitești, Curtea de Argeș și Râmnicu Vâlcea au fost cuprinse într-o singură poză de pilotul Emil Dobrovolschi.

Emil Dobrovolschi, potrivit leaders.ro, este pilot la Tarom din 1994 și a urcat toate treptele ierarhiei profesionale: copilot pe avionul Antonov 24, comandant de aeronavă și instructor pe avionul ATR 42/72, comandant și instructor-examinator Airbus 320 și Airbus 310, pilot de recepție și control și comandant al misiunilor speciale – deplasările membrilor Guvernului și ale președintelui României.

Publicitate

Are o vastă experiență managerială, ocupând de-a lungul anilor diverse funcții de conducere în compania Tarom, cea mai importantă fiind cea de Director Operațiuni Zbor.

Este și un speaker pasionat, fiind invitat frecvent la nenumărate evenimente, unde le vorbește oamenilor tocmai despre profesionalism și motivație.

„Așa se vede România de la 12.000 m când vizibilitatea este de 200 km! Brașov, Ploiești, București, Pitești, Curtea de Argeș și RM Vâlcea într-o singură poză!”, a scris pe pagina sa de Facebook experimentatul pilot.

Publicitate

Sursa foto: Facebook Emil Dobrovolschi

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes