Connect with us
Publicitate

Sport

Ilie Stan, resemnat după eșecul suferit de FC Brașov în fața CSA Steaua: „E o diferență mare de calitate între noi!”

Publicat

pe

Foto: Alex Nicodim
Publicitate

Partida dintre Brașov SR și Steaua din etapa a opta a Ligii 2 s-a încheiat cu victoria ”militarilor”, scor 1-0.

În clasamentul Ligii 2, Brașov se poziționează pe locul 13, cu un total de 9 puncte, în timp ce CSA Steaua ocupă poziția a patra cu 17 puncte.

”E o diferență mare de calitate între noi și Steaua!” Ilie Stan, resemnat după eșecul suferit de brașoveni în fața ”militarilor”
Ilie Stan, antrenorul lui FC Brașov, a declarat că nu este deranjat de înfrângerea suferită, singurul lucru ce îl supără este că au pierdut pe greșeli proprii.

Cu toate acestea, tehnicianul a spus că proiectul de la Brașov este abia la început și are la dispoziție trei ani pentru a construi o echipă puternică ce se poate lupta la promovare.

Publicitate

”Singura supărare este faptul că jucătorii și-au dorit, dar, din nou, am luat gol pe o greșeală colectivă. Am spus că Steaua poate bate prin calitatea jucătorilor și dacă noi le facem cadou. Jucătorilor tineri le trebuie experiență. Trebuie să muncim și să scoatem maximum în următoarea etapă. E o diferență mare de calitate între noi și Steaua.

Sunt așteptări pentru că noi am început târziu. Am avut emoții și a fost greu să aduc jucători. Majoritatea jucătorilor au venit pentru mine, fără salarii mari. Am avut câțiva jucători pe listă, dar nu am reușit să îi aduc. Jucătorii încearcă, le trebuie timp. Proiectul este pe trei ani de zile.

Trebuie să o luăm din aproape în aproape. Un proiect nu se face după o zi pe alta. Această echipă joacă de mult timp împreună, au și o galerie care îi susține. Pentru ei, galeria este al doisprezecelea jucător”, a declarat Ilie Stan la finalul meciului.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes