Connect with us
Publicitate

Social

Hoți prinși după imaginile de pe camerele de supraveghere

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Publicitate

În fapt, la data de 10 mai, în urma apariției în mediul online a unor imagini în care se observă mai multe persoane care încearcă, fără însă a reuși, să sustragă o bicicletă aflată în scara unui imobil situat în Brașov, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar de cercetare penală în care au desfășurat activități de identificare a autorilor.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au depistat și identificat persoanele în cauză, acestea fiind patru bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 27 ani, din Brașov. În urma probatoriului administrat, trei dintre persoanele implicate la săvârșirea faptei au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes