Connect with us
Publicitate

Eveniment

Hoţi prinşi de poliţiştii braşoveni după ce au furat 250 de kilograme de caras şi crap din bazinul unei ferme piscicole

Publicitate

Publicat

pe

Trei bărbaţi din Sibiu sunt cercetaţi pentru furt calificat, tentativă la furt și complicitate la furt după ce împreună au pus în aplicare o spargere la care puţină lume se poate gândi. Cei trei bărbaţi au intrat în incinta unei firme din Făgăraş de unde au vrut să fure mai multe bunuri, pentru că nu au găsit şi au furat dintr-un bazin de apă dim Mândra, judeţul Sibiu, nu mai puţin de 250 de kilograme de peşte, făcând un prejudiciu în valoare de aproximativ 5.000 de lei.

Publicitate

Potrivit IPJ Braşov, doi dintre bărbaţi, în vârstă de 26 şi respectiv 36 de ani au intrat în incinta firmei din Făgăraş după ce au spart uşa în noaptea de 6 spre 7 martie pentru a fura mai multe bunuri. Apoi primul dintre ei, alături de alt bărbat de 44 de ani „au iniţiat o altă operaţiune”. Împreună au furat 250 de kilograme de caras şi crap din lacul unei firme piscicole din Mândra, judeţul Sibiu,

„La data de 12 aprilie, polițiștii brașoveni, în colaborare cu polițiștii sibieni, au pus în aplicare 3 mandate de aducere emise pe numele suspecților, aceștia fiind conduși la sediul Poliției Municipiului Făgăraș în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, ulterior, instanța de judecată dispunând față de aceștia măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.”, a transmis IPJ Braşov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes