Connect with us
Publicitate

Eveniment

Hoţi din locuinţe, prinşi de poliţiştii braşoveni. Forţau ferestrele şi furau banii din case

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, cu persoanele bănuite în stare de arest, după ce acestea ar fi sustras o sumă de bani dintr-o locuință.  

La data de 10 iunie, în jurul orei 20.00, polițiștii brașoveni au fost sesizați de către o persoană, proprietar al unui imobil, care le semnala faptul că i-a fost sustrasă o sumă de bani din locuință în perioada cât aceasta a fost plecată.

Activitățile de cercetare, pe care polițiștii le-au întreprins imediat după primirea sesizării, au stabilit că în imobil ar fi pătruns persoane prin forțarea unei ferestre, de unde ar fi luat o sumă de bani, ce se afla depozitată într-un dormitor.

Investigațiile efectuate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov au dus la indentificarea persoanelor bănuite de furt, respectiv un bărbat și două femei, cu vârstele cuprinse între 20 și 50 de ani, din județul Brașov, care au fost aduse la sediul unității de poliție, în baza unor mandate de aducere, pentru completarea materialului probator.

Publicitate

Astfel, în baza probelor existente la dosar, a fost dispusă reținerea persoanelor bănuite pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestora în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Ulterior, cei trei au fost prezentați de către procurorul de caz, în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de ”furt calificat și complicitate la furt calificat”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes