Connect with us
Publicitate

Eveniment

Hoţi de lemn prinşi în flagrant de poliţiştii braşoveni. Tăiau copacii dintr-o pădure

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, pe care l-au deschis, după ce au surprins doi bărbați, în flagrant delict, în timp ce tăiau arbori, fără drept, din fondul forestier național.

La data de 25 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au fost sesizați de către un reprezentant al ocolului silvic, cu privire la faptul că în Pădurea Dealul Frumos, din comuna Dumbrăvița, județ Brașov, au fost depistate două persoane, în timp ce tăiau, fără drept, arbori din specia carpen.

În baza sesizării primite, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, după ce i-au identificat pe cei doi bărbați, de 19 și 20 de ani, au constatat că aceștia ar fi tăiat, fără drept, 4 arbori, pe care ulterior i-ar fi secționat, cu scopul de a-i sustrage.

Astfel, lemnul identificat ca provenind din tăieri ilegale, în cantitate aproximativă de 1 mc material lemnos, de esență carpen, împreună cu bunurile folosite pentru comiterea infracțiunii au fost confiscate de polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

Publicitate

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „tăierea fără drept de arbori din fondul forestier național, indiferent de forma proprietate” și „furtul de arbori doborâți sau rupți”, în care cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să dispuse măsurile legale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes