Connect with us
Publicitate

Turism

Hotelurile şi pensiunile din Sinaia, ocupate aproape complet în minivacanţa de 1 Mai. Camere ocupate în proporţie de 85%

Publicat

pe

La munte, gradul de ocupare a locurilor de cazare a fost de 85%, la Sinaia, în minivacanţa de 1 Mai, iar turiştii s-au putut bucura la Sinaia de practicarea sporturilor de iarnă, a anunţat marţi Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova.

“În weekendul prelungit al minivacanţei de 1 Mai, vremea a fost una mult mai prietenoasă faţă de weekendurile trecute, astfel că turiştii s-au putut bucura la Sinaia de practicarea sporturilor de iarnă. Starea pârtiilor din golul alpin fiind încă una bună, stratul de zăpadă măsurând între 30-80 cm. Au fost amenajate şi deschise pârtiile Variantă, Vâlcel, Valea Dorului 2, Valea Soarelui 1, Valea Soarelui 2, Lăptici 1 şi Lăptici. La Cazionul din Sinaia a avut loc tot în acest weekend Congresul Mondial de Dans de Societate”, se menţionează într-un comunicat de presă al asociaţiei.

Totodată, la Azuga şi Buşteni turiştii s-au putut bucura de aerul curat şi de traseele pe potecile montane.

“Atracţiile principale în staţiunile montane luate cu asalt de turişti au fost Castelele Peleş I pelişor de la Sinaia, Castelul Catancuzino de la Buşteni, Cramele Rhein. Plimbările cu bicicletele au fost de asemenea alegerea turiştilor, terasele şi localurile au fost şi ele luate cu asalt de către turiştii prezenţi în staţiunile de pe Valea Prahovei”, se menţionează în comunicat.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes