Connect with us
Publicitate

Turism

Hotelurile din Poiana Braşov sunt rezervate deja în proporţie de 80% pentru perioada sărbătorilor de iarnă

Publicat

pe

Au rămas mai puţin de două luni până la Crăciun, dar românii sunt deja cu gândul la vacanţă şi relaxare. Ca să nu rămână fără locuri, unii au făcut deja rezervările pentru Sărbătorile de Iarnă. Hotelurile din Poiana Braşov sunt deja ocupate în proporţie de 80%, în ciuda preţurilor care sar de 700 de euro de persoană.

Publicitate

Un turist care vrea să petreacă Crăciunul la un hotel All Inclusive de pe Valea Prahovei sau din Poiana Braşov ajunge să scoată şi 700 de euro din buzunar pentru un pachet ce include patru zile de cazare, transmite antena3.ro.

„Pentru salariile sub mediu, mi se pare destul de mult. Patru nopţi, 700 de euro. Nu. Mi se pare mult”, a spus o femeie.

În condiţiile în care pachetul de Crăciun se situează între 500 şi 700 de euro de persoană, hotelierii din Poiana Braşov spun că rezervările sunt în proporţie de peste 80%.

Publicitate

Hotelierii mai spun, însă, că tarifele sunt justificate, având în vedere activităţile diverse pe care le-au pregătit vizitatorilor.

„Le asigurăm oaspeţilor show-uri, atât culinare, cât şi cu artişti din ţară şi din străinătate. Un pachet cu demipensiune de patru nopţi, iar în ziua de Crăciun, avem şi un brunh tradiţional”, a precizat reprezentanta unui hotel.

Preţuri de peste 700 de euro de persoană

„În acest pachet, avem foarte multe servicii, servicii ce le plătim. Avem de la dansuri tradiţionale româneşti, cu ansambluri folclorice, avem muzică live. Ne bucurăm de artişti români şi, de ce nu, dans grecesc. Avem animatori pentru copii.

Încasările pentru Crăciun şi Revelion nu sunt foarte mari, pentru că avem cheltuieli foarte mari”, a spus un alt hotelier.

Publicitate

Tot în judeţul Braşov turiştii pot alege un sejur la o casă tradiţională din satul Şirnea. Cabanele sunt aduse din Bucovina, iar administratorii promit o experienţă unică. O astfel de cabană poate găzdui opt persoane.

„Bucate tradiţionale, vom participa la sacrificarea porului într-o gospodărie tradiţională. Vom face cozonaci împreună, vom primi colindători şi ne vom plimba cu săniile prin sat. Toate acestea la un preţ de 8.000 de euro pentru patru nopţi şi totul inclus. Oaspeţii nu trebuie să se îngrijească de nimic. Vor avea la dispoziţie bucatele, băuturile şi program artistic”, a spus reprezentanta cabanei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes