Connect with us
Publicitate

Turism

Hoteluri deja cu rezervări de 100% în Poiana Braşov, pentru vacanţa de sărbători

Publicat

pe

Sărbătorile de iarnă înseamnă pentru mulți români concediu petrecut la munte. Poiana Brașov pare să fie una dintre locațiile preferate pentru astfel de sejururi, având în vedere că multe hoteluri și pensiuni au încheiat deja rezervările pentru perioada sărbătorilor.

Publicitate

Pentru a-și fideliza clienții, hotelierii concep pentru aceștia pachete turistice speciale.

“Vorbim de clienți care vin de 10 ani la rând și își petrec sărbătorile la noi în hotel. Am putea vinde mai scump, dar din respect pentru clientul nostru care vine în timpul anului, noi îi punem la dispoziție acest mod de a rezerva. (…) De sărbători, angajații mei știu ce au de făcut. Toate spectacole sunt puse la punct și ei vin ca acasă. Ospătarii nu sunt agitați. La noi e ca în familie”, a precizat administratorul unui hotel de 4 stele din stațiunea brașoveană, Gabriel Roșca.

Turiștii sunt atrași de Poiana Brașov atât pentru condițiile foarte bune pentru practicarea schiului, posibil chiar pe nocturnă în următorul sezon de iarnă – potrivit promisiunilor administrației locale, cât și de programele artistice oferite la locurile de cazare, transmite Radio România Braşov FM.

Publicitate

“Avem deja lansată oferta, atât pentru Crăciun, cât și pentru Revelion. Oamenii au început deja să sune, să fie interesați de ofertele noastre. Că în fiecare an, îi așteptăm cu seri speciale, seri cu artiști live, cu delicii gastronomice pregătite de bucătarii noștri, program special pentru copii pentru fiecare seară, activități în aer liber și, bineînțeles, multe surprize pe care preferăm să nu le divulgăm la acest moment, le vor regăsi în locație”, a spus directorul unui alt hotel de 4 stele din stațiunea brașoveană, Laura Ursu.

Preţurile medii ale unui sejur la munte au crescut cu până la 15% faţă de anul trecut, dar prin sistemul de înscrieri timpurii turişti au beneficiat pentru pachetele contractate până la 30 octombrie de preţuri similare cu cele din iarna trecută, ne-au explicat câțiva hotelieri.

Preţul unui pachet turistic de 3 nopţi în perioada trecerii dintre ani, în Poiana Brașov, variază de la 1.700 lei / persoană / sejur la un hotel de 3 stele, până la 7.000 lei de persoană pentru sejur la un hotel de 4 stele, potrivit ofertelor afișate de agențiile de turism.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes