Connect with us
Publicitate

Economic

Hotelul DoubleTree by Hilton de la Braşov se va deschide în 2024

Publicat

pe

Publicitate

Grupul hotelier american Hilton a confirmat joi extinderea semnificativă a portofoliului DoubleTree by Hilton, anunţând şase noi hoteluri europene în Italia, Franţa, România, Ungaria, Olanda şi Germania. Unul dintre acestea va fi la Braşov. DoubleTree by Hilton Braşov City Centre va deveni primul hotel Hilton din Braşov. Hotelul de lux va fi situat ideal chiar în centrul Braşovului, oferind acces facil la cele şase parcuri industriale ale oraşului şi la vechiul oraş istoric pentru a atrage turiştii veniţi pentru afaceri sau agrement.

Programat să se deschidă în 2024, facilităţile sale vor include un bar pe acoperiş, un cazinou cu intrare separată, spaţii pentru reuniuni, precum şi un centru de fitness şi wellness. Proprietatea va opera în baza unui acord de gestiune dintre Hilton şi Crown Venus Residence Estate SRL.

DoubleTree, marca Hilton cu servicii complete, a înregistrat cea mai rapidă creştere în Europa, 37 de hoteluri fiind preconizate să se deschidă în regiune în următorii cinci ani. Hotelurile se alătură celor peste 120 de proprietăţi DoubleTree by Hilton care operează în prezent în Europa.

„Hilton a ajuns la 600 de hoteluri în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, 140 dintre acestea fiind sub denumirea DoubleTree by Hilton, iar aceste şase hoteluri sunt localizate strategic pentru a valorifica creşterea la nivelul preferinţelor clienţilor şi cerinţelor companiilor, marcând totodată intrarea Hilton în noi destinaţii”, a declarat Patrick Fitzgibbon, vicepreşedinte senior la Hilton.

Publicitate

Oaspeţii tuturor proprietăţilor vor putea beneficia de programul premiat de loialitate Hilton Honors ce permite unui număr de peste 123 de milioane de membri care fac rezervări direct prin Hilton să obţină pe loc recompense şi beneficii, cum ar fi cazare în regim contactless cu opţiunea de alegere a camerei, reduceri exclusive pentru membri şi funcţiile Digital Key and Connected Room.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. No name

    3 februarie, 2022 at 2:54 pm

    Si primiti si vouchere de vacanta ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes