Connect with us
Publicitate

Economic

Hotelul Cubix se va transforma în Mercure până la finalul anului. Va face parte dintr-un grup hotelier, lider mondial în domeniul ospitalității augmentate

Publicat

pe

Grupul Accor a semnat un acord de franciză cu N&C Turism, care deține hotelul Cubix din Brașov, pentru un hotel Mercure. Proprietatea de 57 de camere va întâmpina primii oaspeți până la sfârșitul anului 2021, după renovare. 

Proprietarii hotelului Cubix, antreprenorii locali Daniel Chivu și Radu Niculescu, au semnat cu Accor pentru redeschdierea hotelului sub brandul Mercure, la zece ani de la funcționare.  Cei doi oameni de afaceri mai dețin și câteva restaurante în Brașov.

Acordul cu N&C Tourism marchează o nouă destinație pentru grup pe piața din România. Brașovul este un oraș strategic pentru țară și o zonă importantă pentru Accor.

Până la sfârșitul acestui an, după renovare, hotelul Cubix Brașov se va alătura brandului Mercure. Hotelul va oferi 57 de camere tematice, confortabile și moderne, precum și o zonă de întâlniri potrivită atât pentru evenimente sociale cât și de afaceri și un restaurant cu bar, care servește delicatese locale. Hotelul beneficiază și de o parcare generoasă.

Publicitate

Accor este un grup hotelier, lider mondial în domeniul ospitalității augmentate ce cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări.

Pe plan local, compania operează 13 hoteuri în România: 8 la București (două sub brandul Mercure, Novotel, Pullman, două Ibis și alte două care urmează să se deschidă anul acesta), unul la Galați (Ibis), unul la Sibiu (Mercure), Sighișoara (Mercure), Timișoara (Mercure) și Arad (Ibis), notează economica.net.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes