Connect with us
Publicitate

Economic

Hotelul Coroana – Postăvarul a fost scos la vânzare. Compania Aro Palace cere 9,1 milioane de euro

Publicat

pe

Unul dintre cele mai vechi hoteluri din centrul Brașovului a fost scos la vânzare. Hotelul Coroana – Postăvarul, care aparține de compania Aro Palace, va putea fi cumpărat de investitorii care își doresc o astfel de unitate de cazare. Bursa de Valori București a anunțat că hotelul va fi scos la licitație, iar prețul de pornire va fi de 9,1 milioane de euro.

Publicitate

Potrivit economedia.ro, evenimentul va avea loc pe 5 iulie la sediul societăţii listate pe piaţa AeRO, conform unui raport de la BVB. Termenul limita de depunere a ofertelor este 04.07.2023, ora 16.00, fizic la sediul societății, se mai transmite în document.

Iată anunțul publicat de Bursa de Valori București:

„Ofertanţii vor depune până la data de 04.07.2023 inclusiv, ora 16.00, următoarele acte:

Publicitate
  • Oferta de preț;
  • Dovada îndeplinirii condițiilor de eligibilitate, menționate în caietul de sarcini;
  • Dovada achitării taxei de participare și a garanției de participare în valoare de 910.000 euro, reprezentând 10 % din prețul de pornire.
  • Depunerea dovezii că poate achita integral prețul în cazul adjudecării imobilului, în termen de 10 zile de la data adjudecării;
  • Declarație pe proprie răspundere în sensul că, în caz de adjudecare și neprezentare la notar în vederea semnării contractului de vânzare-cumpărare și achitării prețului, este de acord ca valoarea garanției de 910.000 euro să fie reținută de societate;
  • Acte doveditoare privind intrarea în posesia documentaţiei, respectiv chitanţa sau ordinul de plată care atestă achitarea lor, în copie”.
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes