Connect with us
Publicitate

Economic

Hotelul Capitol va fi rebranduit în 2025. Va fi redeschis sub numele de Mercure Brașov Center

Publicat

pe

Accor a semnat un acord pentru deschiderea unui nou hotel Mercure în Brașov, în cadrul unui contract de franciză cu ARO Palace S.A, un activ Transilvania Investments. Contractul vizează consolidarea și transformarea completă a fostului Hotel Capitol Brașov, care va fi redeschis la sfârșitul anului 2025 sub numele de Mercure Brașov Center. ARO Palace S.A. a beneficiat de consilierea winsedswiss România în procesul de selecție a operatorului.

La momentul deschiderii, hotelul își va primi oaspeții în 181 de camere, inclusiv 28 de suite. De asemenea, va avea un restaurant à la carte și un lobby bar, transmite wall-street.ro.

Totodată, hotelul va permite organizarea de evenimente de afaceri, ceremonii și petreceri private în cele șase săli de conferințe cu o suprafață totală de peste 500 mp.

„Parteneriatul ne permite să ne îndeplinim misiunea, aceea de a ajuta destinațiile locale să își atingă întregul potențial prin standarde superioare de calitate a cazării (…)”, a declarat Cătălina Toma, Accor Development Director for Romania, Bulgaria, Moldova.

Mercure Hotels este prezent în lume printr-o o rețea internațională de peste 943 de hoteluri în peste 60 de țări, ce însumează peste 125.341de camere la nivel global.

Publicitate

Brandul pune accent pe împărtășirea de „Povești locale” prin felul cum îi ajută pe călători să descopere locuri și repere turistice care nu pot fi găsite în ghiduri.

„Dintre toate opțiunile analizate, Mercure a fost alegerea cea mai potrivită pentru a potența tot ce are de oferit Hotel Capitol. (…) Acest lucru ne va permite să ducem mai departe tot ce înseamnă istoria de peste patru decenii a hotelului.”, a explicat și Radu Roșca, președinte executiv Transilvania Investments.

Accor este un grup hotelier care oferă experiențe în peste 110 țări, prin intermediul a 5 400 de proprietăți, 10 000 de restaurante și baruri, facilități de wellness sau spații de lucru flexibile.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes