Connect with us
Publicitate

Economic

Hotelierii pariază pe deschiderea aeroportului din Brașov. După Accor și Radisson, și Hilton își pune sigla pe un hotel la poalele Tâmpei. Clădirea va fi cea mai înaltă din oraș

Publicat

pe

Venus Crown Residence Estate investește 21 de milioane de euro într-un hotel la Brașov. Acesta va funcționa sub brandul DoubleTree al și se va deschide în vara lui 2023. DoubleTree by Hilton va fi cea mai înaltă clădire din oraș iar la ultimul etaj va fi amenajat un skybar.

Publicitate

Venus Crown Residence Estate a anunțat o ivestiție de 21 de milioane de euro într-un hotel DoubleTree al Hilton în Brașov. Compania a cumpărat fostul sediu al BCR, aflat în centrul orașului. După renovare, hotelul va avea peste 150 de camere, iar inaugurarea este programată pentru vara lui 2023.

„Am cumpărat în această primăvară de la BCR clădirea și am angajat consultantul potrivit, pe Mircea Drăghici de la EST Hospitality pentru studiul de fezabilitate și procedura de selecție a operatorului hotelier. Suntem foarte încântați să lucrăm cu Hilton și ne angajăm să dezvoltăm un hotel care să depășească așteptările comunității locale și ale oaspeților internaționali. Vom investi în acest proiect în jur de 21 de milioane de euro și contăm mult pe susținerea autorităților locale în tot acest proces. Luăm în considerare și alte investiții majore în Brașov „, spune Vitalie Său, reprezentant al Venus Crown Residence Estate, firmă înființată în 2019 și deținută de VVV CONS INSAAT VE TURIZM TICARET ANONIM SIRKETI, o firmă turceasă reprezentată de Victor Dogot.

Deschiderea aeroportului din Brașov
Deschiderea aeroportuluio din Brașov a atras brandurile internaționale. Carlson Rezidor Hotel Group a semnat încă din 2016 cu firma soţilor Ramona şi Răzvan Neamţu, astăzi Rara Hotels. Hotelul Radisson Blu Brașov va fi situat în zona centrului istoric, pe strada Eroilor, peste drum de Parcul Central, necesită o investiție de 15 milioane de euro și se va deschide anul viitor, potrivit Ziarul Financiar.

Publicitate

La începutul acestui an, grupul Accor a semnat un acord de franciză cu N&C Turism, care deține hotelul Cubix din Brașov, pentru un hotel Mercure. Proprietatea de 57 de camere va întâmpina primii oaspeți până la sfârșitul anului 2021, după renovare.

„Brașovul are o poziție strategică în centrul țării și va atrage majoritatea conferințelor regionale în anii care vin. Odată cu deschiderea Aeroportului Internațional Ghimbav va crește numărul de turiști, business și leisure, dar și cererea pentru servicii de calitate și securitate în hotelurile existente”, spune Mircea Drăghici, reprezentant al EST Hospitality.

Randare cu viitorul hotel DoubleTree

Cum arată clădirea BCR în momentul de față

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes