Connect with us
Publicitate

Eveniment

Hoţ de espressoare prins de poliţiştii braşoveni. Bărbatul intra în sediile firmelor cu masca sanitară pe faţă şi fura maşinile de cafea

Publicat

pe

Un hoţ de espressoare a fost prins la Reşiţa, după ce a comis mai multe astfel de furturi şi la Braşov. Bărbatul este cercetat pentru comiterea a 14 furturi de la sediul unei firme. Din cercetările poliţiştilor a reieşit că bărbatul a intrat în sediul firmei cu masca de protecţie sanitară şi a furat mai multe expresoare. prejudiciul este de 18.520 de lei. faptele au fost comise în perioada decembrie 2021 – ianuarie 2022. Bărbatul de 46 de ani, din Arad, este bănuit de comiterea maio multor astfel de furturi şi în alte judeţe din ţară.

Publicitate

„La data de 15 februarie 2022, în jurul orei 14.00, bărbatul bănuit a fost depistat, în flagrant delict, imediat după ce ar fi săvârșit o altă faptă de furt calificat, în cadrul aceleiași societăți comerciale, cu punct de lucru în municipiul Reșița, creând un prejudiciu de aproximativ 5.540 lei.

Polițiștii au stabilit faptul că activitatea infracțională a acestuia ar fi fost înlesnită de către alți doi bărbați, unul în vârstă de 23 ani, care ar fi asigurat transportul de la fața locului a bunurilor sustrase și altul, în vârstă de 48 ani, care ar fi ajutat la ascunderea bunurilor sustrase., ambii din județul Arad.

La data de 16 februarie 2022, polițiști braşoveni au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară în județul Arad, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe bunuri, asupra cărora există suspiciunea rezonabilă că ar proveni din săvârșirea infracțiunilor cercetate.”, a transmis IPJ Braşov.

Publicitate

După asta polițiștii brașoveni au pus în executare trei mandate de aducere emise pe numele celor trei bărbați, iar la data de 16 februarie 2022, în baza probatoriului administrat în cauză, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, la data de 17 februarie 2022, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de bărbații în vârstă de 46 ani, respectiv 23 ani.

Bărbaţii sunt cercetaţi pentru furt calificat, 14 fapte, complicitate la furt calificat 2 fapte, și  tăinuire.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes