Connect with us
Publicitate

Eveniment

Hoţ de biciclete prins de poliţiştii braşoveni. A dat trei spargeri într-o singură noapte

Publicat

pe

Un hoţ de biciclete a fost prins de poliţiştii braşoveni. Bărbatul a intrat în mai multe gospodării de unde a furat două biciclete dar şi mai multe bunuri. individul de 32 de ani, din Crizbav, a dat trei spargeri în dimineaţa zilei de 12 ianuarie. Acum este cercetat pentru „furt calificat” şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Publicitate

„Polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi pătruns, fără drept, prin escaladarea gardului unui imobil, în interiorul acestuia, iar dintr-o anexă ar fi sustras o bicicletă. De asemenea, în cursul aceleiași nopți, bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în interiorul curții unui alt imobil, din anexa căruia ar fi sustras mai multe bunuri. Totodată, la aceeași dată, bărbatul a pătruns în interiorul unei locuințe de unde ar fi sustras o altă bicicletă.”, a transmis IPJ Braşov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

 

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes