Connect with us
Publicitate

Prima pagină

HOCHEI / „Lupii”, în Erste Liga și în 2020-2021. 11 echipe sunt înscrise deocamdată în competiție

Publicat

pe

Hocheiștii de la Corona Brașov vor evolua în Erste Liga și în sezonul 2020-2021, potrivit site-ului oficial al competiției, ersteliga.hu. „Lupii” sunt una dintre cele trei formații românești din competiția maghiaro-română, alături de HK Gheorghieni și SC Miercurea Ciuc, campionatul având deocamdată înscrise 11 echipe (nu mai pot apărea nume noi, însă pot apărea retrageri).

Publicitate

Termenul de înscriere a expirat la finalul zilei de luni, însă din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus, completarea dosarelor și plata taxei de participare vor putea fi făcute până la data de 2 iunie. „Documentația de înscriere trimisă este incompletă pentru mai multe echipe. Acestea au posibilitatea să îndeplinească 100% condițiile în perioada de «reparație», deschisă până pe 2 iunie. Din cauza pandemiei și a recesiunii economice, pot exista retrageri fără penalizări, până la data de 1 august”, precizează oficialii Erste Liga.

Competiția are parte de două reveniri, una fiind MAC-HKB Ujbuda, care părăsește campionatul slovac după doi ani și intră într-un parteneriat cu HK Budapesta. Revine în campionatul maghiaro-român și DVTK Jegesmedvek, cu rezerva că s-ar putea totuși înscrie în campionatul Slovaciei, unde a activat în ultima perioadă, un anunț final urmând a fi făcut până la 1 august, dată la care va fi finalizată configurația sezonului viitor.

Pe de altă parte, fostul Schiller-Vasas HC devine Schiller HC.

Publicitate

Echipele înscrise deocamdată în Erste Liga sunt Corona Brasov, DEAC, Dunaújvárosi Acélbikák, DVTK Jegesmedvék, Fehérvári Titánok, FTC-Telekom, HK Gheorghieni, MAC-HKB Újbuda, Schiller HC, SC Miercurea Ciuc, UTE.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes