Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Haz de necaz, după ce România nu a fost primită în spaţiul Schengen: „Decât să mergi la schi în Austria mai bine mai pui 1.000 euro și mergi în Poiana Brașov”

Publicat

pe

Publicitate

Miniştrii de interne din Uniunea Europeană s-au reunit joi, 8 decembrie, la Bruxelles, în cadrul Consiliului pentru Afaceri Interne (JAI), pentru a discuta extinderea Spaţiului Schengen către România, Bulgaria şi Croaţia.

Ministrul Turismului, Daniel Cadariu, a declarat miercuri, 7 decembrie, că aproximativ 370.000 de români merg anual la schi în Austria, țara care nu acceptă România și Bulgaria în Spațiul Schengen, însă a subliniat că există alte destinații europene cu condiții chiar mai bune decât cele ale austriecilor, transmite ziare.com.

Situația este comentată de români în mediul online, iar unii formulează reacții ferme. În grupurile destinate schiorilor, unii au anunțat deja că renunță la pârtiile din Austria.

Românii nu uită însă să se distreze pe seama situației. Fostul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, a dat startul glumelor pe pagina sa de pe Facebook.

Publicitate

„Decât să mergi la schi în Austria mai bine mai pui 1.000 euro și mergi în Poiana Brașov”, a scris Traian Berbeceanu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Apostolescu Cezar

    11 decembrie, 2022 at 6:39 pm

    Intr-adevăr Poiana are o reputație din ce în ce mai proasta mai ales printre brașoveni !
    A devenit stațiune pentru cocalarii din Bucuresti…
    Preturi mari calitatea serviciilor este îndoielnică. ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes