Connect with us
Publicitate

Fapt divers

„Haurenţiu” economiseşte bani la Braşov. Actorul Bob Rădulescu laudă restaurantele din Braşov pentru preţurile mici şi calitatea serviciilor oferite: „De banii de care am mâncat aici un prânz cu familia, dacă eram la Cluj mi-ar fi dat… o grămadă de binețe”

Publicat

pe

Publicitate

Actorul clujean Bob Rădulescu, celebru pentru clipurile în care în interpretează pe „Haurenţiu”, a făcut zilele acestea o vizită la Braşov. Actorul a rămas impresionat de preturile şi de servirea re la restaurantul din centrul oraşului unde a luat masa. Actorul spune că la Brașov se mănâncă mult mai ieftin decât la festivalurile  de la Cluj, unde trebuie să cauţi un loc la o masă din scânduri şi să te descurci cu tacâmuri de unică folosinţă.

„Sunt în Piața Sfatului, în miezul Brașovului, la un restaurant cochet cu terasă și e plin de turiști români și străini în jurul meu.

Atmosfera-i faină, vremea e superbă, lumea bună, mâncarea și serviciile excelente, iar prețurile…

Măi copii…de banii de care am mâncat aici un prânz cu familia, dacă eram la Cluj la oricare dintre festivalurile de stradă, cu food, cu street, cu food van, cu food truck, așadar de banii dați la Brașov pe prânz, la Cluj mi-ar fi dat dintr-o gheretă de aia hipsterească…ohohoho…o grămadă de binețe.

Publicitate

Dar, stai! …Binețe la farfurie de carton sau plastic, cu tacâmuri de unică folosință, dusă de mine la masa din scânduri pe care mi-aș fi șters-o înainte să mănânc, după care mi-aș fi dus singur resturile la tomberon, dar no…binețe de finețe de fițe de Cluj, nu?

Pe cuvântul meu că mă uit la unele prețuri, la unii proprietari și la afacerile lor din Cluj și mă întreb dacă nu cumva orașul comoară are numele inspirat de la legenda lui Ali Baba și cei 40 de proști. Pardon, de hoți.

Mă rog, hoți și proști, că e nevoie de tandemul ăsta ca să poți vorbi de un oraș comoară…”, a scris Bob Rădulescu pe pagina personală de Facebook.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes