Connect with us
Publicitate

Interviurile Brasov.net

Haos în politică, haos și în țară. O autopsie fără mănuși a scandalurilor din ultima perioadă

Publicat

pe

„Politicienii nu dau de bunăvoie puterea altcuiva niciodată. Aproape cu fiecare intervenție observăm politicieni care nu spun decât baliverne, prostii, politicieni prinși într-o luptă politică în care nu mai există menajamente. Pentru că odată ce intră în aceste lupte pentru putere, politicienii se desprind, cel mai adesea, de ceea ce se întâmplă în societate și trăiesc într-o lume a lor. Și oricând apar conflicte majore între forțele politice, avem și haos” – spune politologul Ștefan Cociodar, invitatul celei mai recente ediții a Interviurilor Brasov.net – De vorbă despre tine.

Publicitate

Și, din păcate, vorbele specialistului se adeveresc 100% în această perioadă de incertitudine, în care efectele scandalului politic ne copleșesc pe zi ce trece – pornind de la scumpiri și continuând cu dezastrul din sănătate provocat de pandemie.

Iar viitorul nu se anunță deloc roz nici pe plan național, nici local, deoarece „orice s-ar întâmpla la centru, din păcate la nivel local e puțin probabil să mai avem parte de liniște politică în acest mandat”, crede politologul. Și asta „pentru că antipatiile între partide sunt deja foarte puternice”, spune specialistul.

Desprinși de realitatea zilei și prinși în luptele pentru putere, politicienii noștri și-au dat jos măștile și au început să calce peste cadavre, la propiu. O autopsie fără mănuși a scandalurilor din ultima perioadă, care ne-au aruncat într-un haos pe toate planurile, într-un interviu înregistrat imediat după desemnare complet artificială a lui Dacian Cioloș premier.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes