Connect with us
Publicitate

Prima pagină

Handbalistele suspendate de la Corona primesc un ajutor important de la Balaj: „Voi cere înjumătăţirea pedepselor pentru toate sportivele”

Publicat

pe

Gazeta sporturilor a anunţat în această seară pedepsele pentru jucătoarele de la Corona Braşov în scandalul dopingului.

Astfel, Comisia de Audiere a sportivilor a luat următoarele decizii:

  • un an și trei luni pentru Daciana Hosu, Cristina Laslo și Bianca Bazaliu;
  • un an și patru luni suspendare din activitatea sportivă pentru Ana Maria Lopătaru, Eliza Buceschi, Daria Bucur, Natasha Nolevska, Elaine Gomez și Ivona Pavicevici;
  • un an și opt luni de suspendare pentru Andreia Ciuciulete, Oana Căprar, Claudia Lăcătuș, Marilena Neagu, Elena Pătuleanu, Diana Popescu, Sorina Târcă și Victoria Timoșenkova.

Se va deduce durata suspendării provizorii din data de 25 noiembrie, 26 noiembrie, 29 noiembrie sau 3 decembrie, în funcție de momentul în care sportivele au fost anunțate de ANAD. În termen de 21 de zile sportivele pot face Apel la decizia Comisiei.

După aflarea sancţiunilor dictate de Comisia de Audieri, preşedintele ANAD, Cristian Balaj, a declarat că „nu am primit încă dosarul sancţiunilor handbalistelor de la Corona, dar după ce voi intra în posesia lui, aşa cum am mai spus-o în repetate rânduri, am să cer îngheţarea (reducerea) sancţiunilor. Conform regulamentului am să cer înjumătăţirea pedepselor pentru toate sportivele”.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes