Connect with us
Publicitate

Social

Guvernul României donează Vietnamului peste 100.000 de doze de vaccin AstraZeneca

Publicat

pe

Guvernul a aprobat în ședința de miercuri acordarea unui ajutor umanitar, constând în peste 100.000 de doze de vaccin anti-Covid, pentru Vietnam.

Publicitate

Decizia a fost luată la solicitarea Ministerului Sănătății. Astfel, Guvernul a aprobat o hotărâre privind acordarea unui ajutor umanitar, cu titlu gratuit, pentru Vietnam, în vederea gestionării epidemiei de COVID-19.

Ajutorul umanitar constă în acordarea a 100.800 de doze de vaccin împotriva COVID-19 din numărul de doze achiziționate de Ministerul Sănătății și livrate de către compania AstraZeneca.

Asigurarea transportului dozelor de vaccin se va realiza de către Ministerul Afacerilor Interne, prin Departamentul pentru Situații de Urgență, sau Ministerul Apărării Naționale, după caz, transmite Mediafax.

Publicitate

„DSU, prin Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, va întreprinde demersurile necesare pentru rambursarea cheltuielilor eligibile ocazionate de transport din bugetul Mecanismului de Protecție Civilă al Uniunii, după caz, conform prevederilor legale”, a transmis Ministerul Sănătății.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes