Connect with us
Publicitate

Administrație

Guvernul României aprobă astăzi un memorandum pentru organizarea Festivalului Olimpic al Tineretului European la Braşov în 2027

Publicat

pe

Guvernul României va aproba astăzi în şedinţă un memorandum având ca temă depunerea candidaturii României pentru a organiza cea de a XVIII-a ediţie, de iarnă, a Festivalul Olimpic al Tineretului European la Braşov – 2027.

Ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veştea, a anunţat vineri că a semnat proiectul unui memorandum prin care sunt iniţiate demersurile pentru organizarea la Braşov a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) în 2027.

„În calitate de ministru al dezvoltării, am avizat astăzi proiectul unui memorandum prin care iniţiem demersurile de obţinere a dreptului de a organiza, la Braşov, cea de-a XVIII-a ediţie (de iarnă) a Festivalului Olimpic al Tineretului European în anul 2027”, a scris pe Facebook Adrian-Ioan Veştea.

El susţine că, săptămâna viitoare, memorandumul va fi înaintat spre aprobare Guvernului, urmând ca, ulterior, să înceapă demersurile pentru depunerea candidaturii

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes