Connect with us
Publicitate

Administrație

Guvernul prelungește joi starea de alertă. Va decide dacă ridică restricțiile de circulație în noaptea de Paște, așa cum vrea BOR

Publicitate

Publicat

pe

Premierul Florin Citu a anunțat că Executivul va aproba, într-o ședință joi, o hotărâre pentru prelungirea stării de alertă. Tot atunci vă fi luată și o decizie cu privire la noaptea de Înviere și dacă va fi schimbată ora 2.00 dimineața pentru Paștele ortodox prevăzută în decizia inițială a CNSU.

Publicitate

„Mâine este decizia, hotărârea de Guvern, pentru prelungirea stării de alertă. În hotărârea precedentă, știți foarte bine, că era până la ora 2.00 dimineața. Vom vedea pentru mâine dacă se schimbă ceva sau nu, în acest moment noi nu am luat o decizie, vom lua o decizie mâine”, a spus Florin Citu, întrebat la finalul ședinței Guvernului ce vor face autoritățile cu privire la solicitarea Bisericii Ortodoxe ca restricțiile de circulație să fie ridicate în noaptea de Înviere.

Conform deciziei CNSU aprobate de Guvern pe 25 martie, este permisă circulația persoanelor în intervalul orar 20.00 – 02.00 pentru a participa la slujbele religioase în Noaptea de Înviere. Aceeași măsură a fost aplicată și pentru Paștele catolic și Pesah.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes