Connect with us
Publicitate

Interviurile Brasov.net

Gunoaiele de pe marginea drumurilor – Una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă angajații DRDP Brașov, alături de accidente

Publicat

pe

Când spui județul Brașov, spui trafic intens. Atât din cauza turismului, cât și a poziționării geografice – situându-ne în centrul țării și reprezentând, astfel, o zonă de tranzit. Iar asta se traduce prin risc crescut de accidente și o nevoie acută de noi și noi drumuri, pe lângă aducerea celor deja existente la standarde decente de circulație.

Și când spunem standarde decente, nu ne referim aici doar la reparațiile necesare mai ales după iarnă – pentru care responsabilii spun că sunt bani – ci și la curățenia din parcări și de pe marginea drumurilor, care pare să fie un adevărat lux pentru noi, românii. Pentru că angajații Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov strâng în fiecare lună câte 90 de metri cubi de gunoi! Asta înseamnă undeva la 7 basculante cu deșeuri de tot felul: medicale, de construcții, canapele și câte și mai câte, ajungând la limita răbdării și disperării.

„E nevoie de măsuri comune și urgente în această direcție”, spune Liliana Horga, directorul regional al DRDP Brașov, invitata în cea mai recentă ediție a Interviurilor Brasov.net – De vorbă despre tine.

Tot despre măsuri și analize permanente este nevoie și când vine vorba despre accidentele rutiere. Polițiști și specialiști în sistematizare deopotrivă caută soluții astfel încât să reducă la minimum gradul de pericol de pe drumuri.

Publicitate

Oficialul a vorbit cu optimism și despre evoluția celor 3 autostrăzi care urmează să treacă pe la noi, dar și despre reparațiile necesare după iarnă, pentru care bugetul arată bine, spune ea. La ce să ne așteptăm – afli din interviu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes