Connect with us
Publicitate

Eveniment

Groapă de gunoi ilegală descoperită de poliţiştii braşoveni la Dumbrăviţa. 5.000 de kilograme de gunoi şi 7 maşini găsite. Proprietarul voia să le dea foc

Publicat

pe

Publicitate

Un braşovean care şi-a înfiinţat în curte o groapă ilegală de gunoi este cercetat pe poliţişti pentru că a incendiat deşeurile. În daţa de 7 septembrie, poliţiştii împreună cu inspectori de la Garda de Mediu Braşov au făcut un control în marginea localităţi Dumbrăviţa, unde au găsit o adevărată groapă de gunoi ilegală. Pe un teren de aproximativ 3.500 metri erau depozitate deșeuri și mai multe autovehicule scoase din uz. Toate acestea fără ca cel care deţinea suprafaţa de teren să respecte normele legale.

„În continuarea cercetărilor, a fost identificat proprietarul terenului, acesta fiind un bărbat, în vârstă de 53 ani, din localitatea Sânpetru, județul Brașov și a fost indisponibilizată cantitatea de circa 5.000 kilograme de deșeuri și 7 autovehicule scoase din uz, urmând ca acestea să fie eliminate, conform legislației în vigoare.

Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Totodată, reprezentanții Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Brașov efectuează verificări, conform competențelor legale, privind colectarea, gestionarea, depozitarea deșeurilor și stabilirea trasabilității acestora, precum și măsuri de igienizare a suprafeței de teren.”. transmite IPJ Braşov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes