Connect with us
Publicitate

Eveniment

Grevă la RIAL. Angajaţii spun că nu au primit bonurile de masă şi au rămas fără prime

Publicat

pe

Publicitate

Peste 60 de angajați ai RIAL Braşov au iniţiat în această dimineaţă un protest din cauza faptului că nu au primit bonurile de masă iar conducerea societăţii le-a transmis că nu sunt nici bani de salarii, asta pentru că există datorii de câteva milioane de lei.

Muncitorii spun că bonurile de masă ar fi trebuit le fie distribuite la începutul lunii, însă nici până acum nu le-au văzut. Mai mult au transmis că noua conducere le-a tăiat şi câteva prime care care sunt stipulate în contractul colectiv de muncă.

Angajaţii sunt îngrijoraţi şi că salariile care ar trebui să le fie virate pe data de 11 iunie ar putea întârzia.

„De când s-a schimbat conducerea, că este totul politic, nu avem salariile la timp, din data de 9 nu au intrat bonurile și noi muncitorii am hotărât să mai lucrăm fără să ni se dea drepturile. S-au tăiat nişte prime care sunt trecute în contractul colectiv de muncă.”, a transmis domnul Dragomir, un angajat RIAL

Publicitate

Sorin Jula, directorul RIAL, a confirmat că primele s-au tăiat şi că încă nu au fost încasate bonurile de masă.

„Vorbim de o discuție cu o parte dintre salariați, ca urmare a propunerii unor măsuri de reorganizare pe perioada 15 iunie – 15 iulie.”, a transmis Sorin Jula, directorul RIAL

RIAL SRL Brașov este o societate comercială care se află în administrarea Primăriei Brașov. Societatea are ca obiect de activitate administrarea, vânzarea, repararea și întreținerea imobilelor aflate în proprietatea Municipiului Brasov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes