Connect with us
Publicitate

Eveniment

Grav accident pe DN1, între Brașov și Predeal. Două mașini s-au lovit violent, iar patru persoane au fost rănite. Traficul în zonă este blocat

Publicat

pe

Un grav accident de circulație a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe Drumul Național 1, între localitățile Brașov și Predeal. Două mașini care circulau pe șosea s-au izbit violent, iar în urma impactului patru persoane au fost rănite. Martorii care se aflau în zonă și au văzut cum s-a petrecut accidentul au sunat imediat la 112, iar mai multe echipaje de poliție și cadre medicale au fost trimise la locul accidentului.

Publicitate

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic și se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Testarea din punct de vedere al consumului de alcool a indicat o valoare a alcoolemiei de 0,41 mg/l pentru unul dintre conducătorii auto a indicați.

Datorită poziției vehiculelor, circulația rutieră este blocată, drept pentru care Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să aleagă ruta alternativă, respectiv DN 73A, prin orașul Râșnov.

Publicitate

Traficul rutier urmează a fi reluat în integralitate după finalizarea activităților de cercetare și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes