Connect with us
Publicitate

Politics

Grațiela Gavrilescu îl acuză pe Cătălin Drulă pentru lipsa autostrăzii Brașov – Ploieşti

Publicat

pe

Grațiela Gavrilescu, fost ministru în mai multe guverne, a postat ieri pe Facebook un mesaj cu privire la coloanele uriașe de mașini de pe DN 1 – Valea Prahovei.

Gavrilescu susține că de vină pentru lipsa autostrăzii Ploiești-Brașov este fostul ministru USR al Transporturilor, Cătălin Drulă, transmite observatorulph.ro.

Mesajul Grațielei Gavrilescu:

”Vă enervează ritmul de melc în care se desfășoară traficul rutier pe Vale Prahovei?

Publicitate

Mulțumiți-i domnului Drulă, ex-ministrul USR al Transporturilor, care a reușit “performanța” unui mega-contract de #CONSULTANȚĂ (Doamne, cât de mult iubesc băieții ăștia deștepți consultanța!) pentru- atenție!- STUDII DE FEZABILITATE la autostrada Ploiești-Brașov întinse pe durata a 5 ANI! Un CINCINAL USR-ist, care blochează orice încercare de contractare a lucrărilor efective, în care prețurile cresc, și cresc, și cresc!”

Comentariile internauților nu au întârziat să apară. Dacă unii i-au dat dreptate Grațielei Gavrilescu, alții au taxat lipsa de implicare a tuturor guvernelor de după 89:

”Nu PSD și PNL care au fost împreună la putere peste 30 de ani sunt de vină pentru lipsa autostrăzii ci Drulă care a stat șase luni ministru având ca prim-ministru pe cineva de la alt partid. Ce glumă bună”.

Reamintim că CNAIR a a anunțat în luna februarie a anului 2021 semnarea contractului cu firma Consitrans pentru  „Completare/Revizuire Studiu de Fezabilitate, elaborare Proiect Tehnic, pentru “Autostrada București – Brașov, tronson Ploiești – Brașov””.

Valoarea contractului este de 46.554.284,02 Lei fără TVA, obiectivul fiind finanțat din Fonduri Europene Nerambursabile.

Durata de realizare a serviciilor de proiectare este de 42 de luni, din care:

  • 30 de luni pentru Revizuirea/Completarea Studiului de Fezabilitate;
  • 6 luni pentru realizarea Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC);
  • 6 luni pentru Elaborarea Proiectului Tehnic de Execuție (PTE).”- Comunicat CNAIR. Un studiu de fezabilitate bine realizat este ,,baza” pentru o bună derulare a proeictului în şantier.
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes