Connect with us
Publicitate

Economic

Gradul de ocupare în hotelurile din Poiana Braşov este de peste 80%

Publicat

pe

Publicitate

Turiștii sunt zilele acestea în număr mare la munte. În Poiana Brașov, gradul de ocupare în unitățile de cazare este de peste 80%, iar hotelierii au pregătit mai multe pachete atractive.

„Îi așteptăm pe oaspeţi cu pachete deosebite, cu vouchere la SPA pentru adulți, cu o sumedenie de activități pentru copii, cu un brunch tradițional românesc, cu atmosferă de sărbătoare și cu multă voie bună.”, spune Laura Ursu, managerul unui hotel de patru stele din Poiană.

Şi zona Bran-Moeciu-Fundata, este o opţiune pentru mulţi dintre români în această perioadă iar proprietarii de cabane şi de pensiuni se întrec în oferte.

„Weekendul acesta este unul dintre cele mai aglomerate weekenduri din an. Turiștii vin în număr mare la munte să îi serbeze pe cei dragi de Sfânta Maria. Unitățile de cazare din zonă sunt pline de oaspeți, gradul de ocupare fiind de aproape 100%. Gazdele au pregătit bucate alese, mici petreceri surpriză, activități outdoor și focuri de tabără pentru turiști.”, spune Severina Puiu, cabanier.

Publicitate

Pentru două nopţi de cazare în zona Bran, turiştii trebuie să scoată din buzunar între 800 şi o mie de lei, pentru o pensiune completă. În Poiana Braşov, un pachet de două nopţi, pentru doi adulţi şi un copil costă 300 euro, cu mese și servicii Spa incluse, transmite radiomures.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes