Connect with us
Publicitate

Util

Grădinița 14 din Brașov, prima unitate de învățământ din județ care se închide în valul 4. Aproape toate cadrele didactice au fost infectate cu SARS-CoV2

Publicat

pe

Publicitate

Grădinița 14 din Brașov, prima unitate de învățământ din județ care se închide în valul patru al pandemiei. Mai bine de jumătate dintre cadrele didactice au fost infectate cu covid-19

Valul patru al pandemiei lovește din plin în unitățile de învățământ din toată țara, iar Brașovul nu a fost ocolit de probeleme. Începând de astăzi Grădinița cu program prelungit numărul 14, din Brașov, va avea activitatea suspendată pentru o perioadă de cel puțin două săptămâni.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a luat această decizie după ce cinci din cele șapte educatoare ale grădiniței au fost confirmate cu covid-19. Astfel, în ședința de astăzi, autoritățile au decis următoarele:

  • Art.1 Se aprobă suspendarea activității didactice ce presupune prezența fizică în Grădinița cu program prelungit nr.14, mun. Brașov, jud.
  • Brașov, cu sediul pe bld. 15 Noiembrie, nr. 70, începând cu data de 30.09.2021, pentru o perioadă de 14 zile.
  • Art.2 Procesul de învățământ poate continua în sistem online;
  • Art.3 Reluarea cursurilor care presupun prezența fizică în Grădinița cu program prelungit nr.14, mun. Brașov, jud. Brașov se va dispune prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov, la propunerea conducerii unității de învățământ, cu avizul Inspectoratului Școlar al Județului Brașov și al Direcției de Sănătate Publică a județului Brașov.
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes