Connect with us
Publicitate

Turism

Grad de ocupare de 70% în Poiana Braşov, pentru vacanţa de 1 Mai

Publicat

pe

Turiști din toată țara și-au făcut planuri să-și petreacă minivacanța de 1 Mai în Poiana Brașov, chiar dacă până atunci se încheie sezonul de schi, transmite Radio România Braşov FM.

Gradul de ocupare la unele hoteluri este de peste 70%, conform directorul unui hotel din stațiune, Laura Ursu: „Avem rezervări efectuate în ultimul moment. Avem un grad de ocupare de 70%. Oaspeții vin pentru că sunt dornici de aer curat, de SPA, activități pentru copii. Îi îndemnăm, în primul rând, să stea în aer liber, în natură. Noi avem organizate tururi cu bicicleta, avem biletele de telecabină, deci îndemnăm cât mai mult să se bucure de tot ceea ce înseamnă natură și munte”.

Președintele Asociației de Turism Poiana Brașov, Roxana Cojocea, îi invită pe turiști să își petreacă timpul liber și la Centrul de Agrement, după plimbările lungi prin natură: „Au fost turiști de Paște, urmează minivacanța de 1 mai. Nu suntem o destinație preferată pentru că marea întotdeauna a fost cea care a atras turiștii de 1 mai, însă, cu siguranță, vor fi iubitori ai muntelui, dar va depinde foarte mult și de vreme. Deocamdată este destul de răcoare, să nu plouă. Asta este foarte important, pentru că atracțiile rămân aceleași, condițiile de cazare, mâncare, spa-urile sunt deschise, centru de agrement este deschis. Îi așteptăm, cu drag, la munte și vor mai prinde și un petec de zăpadă, copiii pe munte, unde vor putea să se joace, nu neapărat să schieze, dar se vor bucura și de zăpadă pe masivul Postăvaru”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes