Connect with us
Publicitate

Social

GODINĂ, reacție acidă la adresa colegilor polițiști: ”Ați stat ascunși ca struții când aș fi avut nevoie”

Publicat

pe

Marian Godină a primit amenințări de tip interlop din partea unor polițiști.

Mesaj dur al lui Marian Godina la adresa multora dintre polițiști care au sărit să îl atace violent pentru că și-a declarat opoziția fata de mișcările de protest privind înghețarea salariilor bugetarilor. Godina le aduce aminte că a obținut totul fară nicio „pila” și le cere să nu mai apeleze la ajutorul lui de acum încolo.

Godina anunță pe blogul lui că a fost asaltat de numerose înjurături și chiar amenințări cu tenta interlopa din partea polițiștilor.

După postările pe care le-am scris în legătură cu doleanțele unor polițiști de a le fi mărite salariile, așa cum prevedea legea de altfel, am primit un val de hate cum mi s-a mai intâmplat doar de câteva ori de când scriu.

Publicitate

Nu am să mai scriu nicio explicație, consider că am fost destul de clar, iar cine a citit și a vrut să ințeleagă a înțeles, iar cine nu, nu.
Număr pe degete comentariile unor colegi care au ținut să-mi spună că nu am dreptate, folosindu-se de argumente și exprimându-și părerile în mod civilizat.

În grupurile de polițiști de pe Facebook, majoritatea comentariilor conțin invective, înjurături, insulte și chiar amenințări. Limbajul seamănă mai mult cu al unor interlopi și mai puțin cu al unor polițiști. De gramatică nu mai zic nimic, doar mă pot întreba cum întocmesc oamenii ăia acte sau cum au întocmit, căci mulți dintre ei sunt pensionari. Comentariilor le-am făcut printuri, măcar așa ca amintire, pentru momentele când mă va mai mânca în fund să mă bag eu pentru vreunul și să rămân eu cu plângerile pe cap apoi, dar și în eventualitatea în care mă voi decide că unii, la ce au scris acolo sau la ce mesaje mi-au trimis în privat, chiar ar merita să dea niște explicații pe la Control Intern sau chiar pe la parchet, nu de alta, dar s-ar putea ca un mesaj în care sunt anunțat de un polițist că „ar trebui să fiu f***t în c*r” s-ar putea să îmi creeze o stare de temere.” , a scris Godină.

El amintește că a fost printre foarte puținii care au protestat după ce Bogdan Gigina a murit din cauza lui Gabriel Oprea.

„Sunt cel care, la moartea colegului Gigină, am scris un articol extrem de critic la adresa lui Gabriel Oprea, care era pe atunci ministru în funcție. Eu eram agent la Biroul Rutier Brașov pe atunci, nu aveam niciun naș de cununie și nici nu aveam vreo altă „pilă”.


Îmi amintesc cu mare drag de amplul protest de atunci, când mii de polițiști au ieșit revoltați în stradă, profund mișcați de moartea colegului lor.”, aminteste Godină

În final, Godina le cere polițiștilor să nu mai apeleze la ajutorul lui pe viitor.

„Căci atunci când un coleg e disperat și are nevoie de ajutor, Godină nu mai e „jegosul ăla”, nici „gunoiul” și nici „vândutul”. Atunci Godină e colegul nostru drag de la Brașov la care trebuie să ajungem cumva, chiar dând e-mail pe adresa firmei soției sale sau chiar sunând pe telefonul fix de la SAS Brașov, că doar el nu are viață personală și nici soția lui.
Aș mai putea scrie o carte numai cu câte am pățit eu cu astfel de colegi, dar v-am acordat deja prea multă atenție.


Eu știu că și voi puteți scrie oricând o carte, însă nu reușesc incă să înțeleg ce vă oprește.
De azi înainte, să nu mai îndrăzniți vreunul să îmi scrieți în privat ceva sau să îmi cereți să vă ajut.

Tot ce am realizat, am realizat singur, fără nicio pilă și fără să „am pe cineva”. Tot oamenii de rând m-au susținut, nu voi. Voi ați stat ascunși ca struții când aș fi avut nevoie, la fel cum stați de fiecare dată când vreun coleg are nevoie de voie. Că decât să vă puneți rău cu vreun șef, mai bine „vă vedeți de treaba voastră”, atât de populară formulă, la fel ca cea cu „eu stau în banca mea””, a mai scris Godină.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes