Connect with us
Publicitate

Sport

Gică Popescu şi-a amintit de debutul său în Divizia A: „Într-un meci cu FC Brașov, 1-0. Am intrat în minutul 46. Aveam 17 ani și 8 luni”

Publicat

pe

Gică Popescu a dezvăluit că a fost surprins de faptul că Gheorghe Hagi a ales să îl debuteze pe Nicolas, fiul său, în meciul de ieri dintre Farul şi  Gaz Metan Mediaş, și a explicat ce sentimente l-au încercat în momentul în care și-a văzut fiul jucând în Liga 1. A dezvăluit că s-a simţit ca la debutul său pe prima scenă a fotbalului din România, într-un meci cu FC Braşov.

Publicitate

„Aseară, la Ovidiu, am avut parte de mari emoții. Parcă am revăzut debutul meu în Divizia A, la Universitatea Craiova, pe «Central», într-un meci cu FC Brașov, 1-0. Am intrat în minutul 46, în locul lui Marian Bâcu. Era 9 iunie 1985. Aveam 17 ani și 8 luni.

Nicolas, fiul meu, a debutat aseară în prima ligă, în tricoul Farului, în victoria cu 2-0 contra lui Gaz Metan Mediaș. La 18 ani și 5 luni. Am avut emoții și m-am simțit mândru ca la marile succese din cariera mea. De data aceasta pentru el.”, a scris Gică Popecu pe Instragram.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes