Connect with us
Publicitate

Social

Ghimbav / Vor fi instalate încă 4 ecoinsule pentru colectarea deşeurilor

Publicat

pe

Astăzi au sosit la Ghimbav încă 4 Ecoinsule cu ajutorul cărora oficialităţile locale din cel mai bogat oraş al României speră să contribuie mai bine la a menţine urbea cât mai curată. Cele 4 Ecoinsule sosite astăzi au fost amplasate două pe Str. Victoriei – Ghena de la Turnul de apă şi Ghena de la Centrala termică şi două pe Str. Făgăraşului – Ghena de la blocuri şi Ghena de la Hârtia.

„Acest proiect a început în toamna anului 2018, iar în luna decembrie a anului trecut a fost adusă și amplasată prima ecoinsulă la blocurile de locuințe sociale. Rezultatele înregistrate cu aceasta au fost foarte bune, procentul de deșeu umed scăzând la 43% și, în acelaşi timp, s-a constatat creșterea cantității de deșeu reciclabil. Vreau să-mi felicit colegii din consiliul local pe această cale pentru susținerea acestui proiect”, a declarat viceprimarul Ionel Fliundra.

În următoarele zile se va efectua instalarea electrică a acestor ecoinsule, cetățenii îşi vor primi cardurile pentru folosire și vor fi predate în vederea administrării celor care au contractat serviciul de delegare al gestiunii deșeurilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes