Connect with us
Publicitate

Eveniment

Gheorghe Florin, interlopul bucureştean care a încercat să mituiască un poliţişt din Râşnov, va sta în arest 30 de zile

Publicitate

Publicat

pe

Magistraţii Tribunalului Braşov au admis ieri propunerea de arestare preventivă a lui Gheorghe Florin, interlopul bucureştean din clanul lui Amet Metin. Astfel, bărbatul îşi va petrece următoarele 30 de zile înarestul poliţiei. Acesta este acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov de „dare de mită”, după ce a încercat să „cumpere” un poliţişt din Râşnov cu 500 de euro pentru că a fost prins drogat la volan.  

Publicitate

„Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Ministerul Public. Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov în dosar penal nr.317/P/2021 şi în consecinţă: În temeiul art.226 Cod procedură penală, art.223 al.2 Cod procedură penală, art.202 al.1 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului GHEORGHE FLORIN, cercetat pentru infracţiunea de dare de mită în formă continuată, prevăzută de art. 290 alin. 1 din Codul penal, cu aplicarea art. 35 alin. 1 din Codul penal (6 acte materiale)pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 04.05.2021 şi până la data de 02.06.2021 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare.”, se arată în comunicarea Tribunalului Braşov de pe protalul justiţiei.

Reamintim că din cercetările efectuate de procurori a rezultat faptul că inculpatul, în seara zilei de 03 mai 2021, i-a oferit unui agent de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Staţiunii Râşnov, în mod repetat şi în aceeaşi împrejurare, sumele de 50 Euro, 100 Euro, 200 Euro, 300 Euro, 400 Euro şi în final 500 Euro, cu titlu de mită, după ce a fost depistat că a condus un autoturism pe raza aceleiaşi localităţi  şi a fost testat pozitiv la substanţa psihoactivă metadonă, iniţial pentru a nu fi testat, iar apoi pentru a nu i se recolta mostre biologice la Spitalul Orăşenesc Zărneşti şi pentru a nu i se constitui dosar penal pentru infracţiunea de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive. Poliţistul a refuzat mita şi a denunţat fapta procurorilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes