Connect with us
Publicitate

Economic

Germanii de la Schaeffler caută persoane dornice să se alăture echipei sale. Peste 200 de posturi disponibile

Publicat

pe

Publicitate

Schaeffler România, furnizor de top în sectorul de industrie și automotive și unul dintre cei mai mari angajatori din Brașov, recrutează angajați la târgurile de joburi din această lună. Cu un portofoliu bogat de produse, recunoscută la nivel mondial de clienți, cu numeroase recunoașteri primite la cel mai înalt nivel, compania caută angajați pentru a ocupa posturile disponibile în producție și în departamentele suport. Oferta variată include posturi în producție, management, calitate, planificare, industrial engineering, logistică, achiziții, mentenanță, R&D și IT.

”Căutăm candidați activi, responsabili, deschiși și implicați, care își doresc să facă parte dintr-o echipă performantă, a celui mai mare angajator din Brașov.” declară reprezentanți ai companiei. Lista tuturor joburilor disponibile din companie este aici: Posturi Schaeffler Romania – Schaeffler.

În calitate de furnizor Mondial, lider în sectoarele auto și de industrie, Grupul Schaeffler promovează prin invenții și evoluții remarcabile, de mai bine de 70 de ani domeniile mișcării și cel al mobilității. Cu tehnologii, produse și servicii inovatoare de acționare eficientă din punct de vedere al CO₂, mobilitate electrică, industrie 4.0, digitalizare și energii regenerabile, compania este un partener de încredere pentru a face mișcarea și mobilitatea mai eficiente, inteligente și sustenabile. Compania produce componente și sisteme de înaltă precizie pentru aplicații pentru motoare, transmisie și șasiu, precum și soluții de rulare și rulmenți simpli pentru un număr mare de aplicații industriale. Grupul Schaeffler a generat vânzări de aproximativ 12.6 miliarde EUR în 2020. Cu aproximativ 83.300 de angajați, Schaeffler este una dintre cele mai mari companii de familie din lume. Cu mai mult de 1.900 de cereri de brevet în 2020, Schaeffler este a doua cea mai inovatoare companie din Germania, conform DPMA (Oficiul German de Brevete și Mărci).

Schaeffler România este una dintre locațiile de producție de top ale Grupului Schaeffler. Din 2002 compania produce în România, la Brașov, componente pentru industria auto și rulmenți grei pentru aplicații industriale. Într-una din cele mai mari fabrici din țară, cu aproximativ 5.000 de angajați, Schaeffler România este activă prin producție, dar și prin cercetare-dezvoltare în Engineering Center Schaeffler Romania. Mai mult, compania are o prezență foarte activă în mediul educațional, precum și prin proiecte de implicare socială.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes