Connect with us
Publicitate

Economic

Germanii de la Geiger intenţionează să preia compania Consal din Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Consiliul Concurenţei a anunţat miercuri că analizează tranzacţia prin care Geiger Group România SRL intenţionează să preia compania Consal din Braşov.

”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Geiger Group România SRL intenţionează să preia compania Consal SRL, Braşov”, arată autoritatea de concurenţă.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile.

”În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua tranzacţia în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, arată autoritatea de concurenţă.

Publicitate

Geiger Group România SRL este o societate cu capital privat german ce aparţine Grupului de firme Geiger deţinut de familia Geiger din Germania. Geiger Group România SRL este o societate de tip holding, care administrează participaţiile Grupului Geiger din România. Firmele din Grupul Geiger active în prezent România execută, în principal, lucrări de construcţii de drumuri, inclusiv reparaţii şi întreţinere, lucrări de construcţii şi reparaţii de poduri, lucrări edilitare de apă şi canalizare, lucrări de construcţii civile şi industriale la cheie. Geiger Group România SRL pune la dispoziţia companiilor din România ale Grupului Geiger (Geiger Transilvania SRL şi Geiger Proiecte Construcţii SRL) bunuri mobile şi imobile pe baza contractelor de închiriere, precum şi resursele materiale necesare (pietriş, nisip, balast) în vederea executării lucrărilor de construcţii.

Consal SRL este o societate cu capital privat românesc, ce execută, în principal, lucrări de construcţii de drumuri, inclusiv reparaţii, şi lucrări de construcţii de reţele edilitare de apă şi canalizare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes